D-360°

Gespecialiseerd in het creëren van een thuis

D-360° staat voor een warm huis, een huis waar ieder zich thuis voelt. Maar ook een uniek thuis waar u in staat bent om het naar u te vormen. Het huiselijke gevoel is waar wij voor staan.
Door onze uitgebreide collectie die te herkennen is aan de unieke design, ware vakmanschap en toegankelijkheid brengen wij dit huiselijk gevoel over aan u.

DICHTBIJ U, DICHTBIJ ONS

Toegankelijkheid is erg belangrijk voor ons. Om toegankelijk te zijn voor u zijn wij te bij de loods5 in Sliedrecht en natuurlijk op onze webshop. Zo kunt u altijd even langskomen of online kijken om te bekijken hoe u een eigen thuis wilt creëren.

Doordat wij direct contact hebben met de fabrieken zijn wij in staat om onze producten ook een toegankelijke prijs te geven. Daarmee zijn wij in staat designproducten voor een eerlijke prijs mee te geven.

VERANTWOORD ONDERNEMEN

Veiligheid en eerlijkheid zijn waarden waar wij ons als bedrijf verantwoordelijk voor voelen. Hiervoor streven we altijd naar hogere normen. Doordat wij in direct contact staan met onze fabrieken garanderen wij goede werkomstandigheden. Hierdoor kunt u ons altijd met een gerust hart bezoeken.

Bekijk ons gehele collectie en maak je huis compleet
WIJ BEANTWOORDEN UW VRAGEN BINNEN 2 WERKDAGEN

NEEM CONTACT MET ONS OP