WELKOM BIJ DE WEBWINKEL VAN D-360°

Design, kwaliteit en gevoel.

Het gevoel van thuiskomen kunnen wij niet perfect beschrijven. Maar bij D-360° weten wij precies wat er nodig is om dit gevoel te creëren. Door onze unieke designs, brengen wij een warme, knusse en huiselijk gevoel naar uw thuis. Door gebruik te maken van kwalitatief hoge materialen en ware vakmanschap zorgen wij dat uw thuis duurzaam is en dit gevoel lang mee zal gaan. Bekijk de productlijnen en breng het thuis gevoel in uw huis.

DAYA

Deze stoel kan zich mengen in elke omgeving. Door haar donkere kleur maar de structuur die heel open is past deze stoel overal bij. De leuning is licht gekanteld waardoor Daya uitnodigend en comfortabel is. Het onderstel is van duurzaam metaal gemaakt dat het toelaat om een open design te creëren en sterk genoeg te zijn om lang mee te gaan.

BEKIJK HET PRODUCT
OMAN

Licht zien wij de hele dag door, maar licht kan ook gebruikt worden om sfeer te brengen. Dat is wat de Oman doet. Door zijn open design gecombineerd te hebben met een warme kleur licht zal de Oman elke kamer sfeervoller maken. De constructie bestaat uit koolzwart metaal die de lamp modern en industrieel maakt en perfect bij de Black & Wood lijn past.

BEKIJK HET PRODUCT
Bekijk ons gehele collectie en maak je huis compleet
AANBEVOLEN PRODUCTEN

Aanbevolen producten uitgekozen door onze designers

Laat je inspireren door onze Black & Wood Collectie

BEKIJK DE GEHELE COLLECTIE

Verrijk iedere kamer met de collectie van Inspired Design

BEKIJK DE GEHELE COLLECTIE

Vintage & Rustique zit vol met karakter en sfeer

BEKIJK DE GEHELE COLLECTIE

DE MENSEN ACHTER DE VORMGEVING

Een huis tot leven brengen met design

De designers bij D-360° zijn in verschillende landen in Europa gevestigd. Elk met een eigen visie, een eigen insteek maar alle met dezelfde passie. Samen zorgen deze mensen voor producten die een thuis creëren.

 

LEES MEER OVER D-360 EN HET TEAM ERACHTER

WIJ BEANTWOORDEN UW VRAGEN BINNEN 2 WERKDAGEN

NEEM CONTACT MET ONS OP